Beşiktaş - Dream League Soccer Dls Fantastik Forma Kits ve Logo

devran

Beşiktaş, Türkiye’de kurulan ilk spor kulübü unvanına sahip kulüptür. 1903 yılının Mart ayında Serencebey’de bulunan Şeyhülharem Osman Paşa’nın konağında Beşiktaş Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kuruldu. O zamanki forması kırmızı – beyaz renkte olan Beşiktaş Bereket Jimnastik Kulübü’nü; Mehmet Şamil, Hüseyin Bereket, Ahmet Fetgeri, Mehmet Ali Fetgeri, Nazım Nazif ve Şevket Bey kurmuşlardır. Kulübün ilk başkanı olarak Şamil Osman’ı seçmişlerdir.
Kulüpte ilk zamanlar güreş, boks, jimnastik dallarında faaliyet gösterilmiştir. 1909 yılında ismi Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü olarak değiştirildi. Formasının renkleri ilk olarak kırmızı – beyaz olan kulüp, 1912 Balkan Savaşı’nda alınan yenilgi sonrası matem ve üzüntüyü simgelemesi bakımından siyah – beyaz renkleri tercih etmiştir.
Beşiktaş, 1903’te kurulmasına rağmen, liglere 1919 yılında katılabilmiştir ve bu sezonda şampiyon olmuştur. Profesyonel liglerde ilk şampiyonluğunu 1959 – 1960 sezonunda elde eden Beşiktaş’ın tarihinde, son iki sezonu da şampiyon tamamlayarak, 15 şampiyonluk bulunmaktadır. Bununla birlikte müzesine 9 kez de Türkiye Kupası’nı götürmüştür. Beşiktaş, maçlarını, önceleri İnönü Stadyumu’nda oynarken, şimdilerde yeniden inşa ettiği Vodafone Park’ta oynamaktadır.
STADYUM: Vodafone Park
KAPASİTE:41.903
 vodafone park vikipedi ile ilgili görsel sonucu

 1-  Beşiktaş DLS&FTS Forma (Evsahibi)
url: https://i.hizliresim.com/r58A33.png


-----------------------------------
 2-  Beşiktaş DLS&FTS Forma (Deplasman)
url: https://i.hizliresim.com/dvZ1PD.png




--------------------------------------

 3-  Beşiktaş DLS&FTS Forma (Kaleci)


-------------------------------
 4-  Beşiktaş DLS&FTS Forma (Kaleci2)
url: https://i.hizliresim.com/DY6Qdo.png


-------------------------------
 5-  Beşiktaş DLS & FTS (Logo)

ETİKET :Süperlig Dream League 2018/2019 (DLS18&FTS) Yeni Sezon Forma Kits ve Logo,Süperlig - DLS18/FTS  Yeni Sezon 2019 Forma ve Logo Süperlig - Dls18/19 |Fts Yeni Sezon Formar Kits Url Ve Logo 2019 |DLS 18 Süperlig  yeni sezon kit logo url|Süperlig yeni forma url 2018 |dream league 2018 2017 Süperlig forma (DLS18&FTS)|Yeni sezon formaları dls18 Süperlig logo amblem,dream league soccer süperlig url logo dream league 2018 Süperlig ,dream league Süperlig forma url,dream league soccer kits url,dream football forma (DLS18&FTS),dream league bjk forma,dream league Beşiktaş